ДТП з сином Шуфрича: Апеляційний суд оголосив рішення

Читать на русском
Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення суду першої інстанції у справі про ДТП за участю сина народного депутата Нестора Шуфрича.

Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення суду першої інстанції у справі про ДТП за участю сина народного депутата Нестора Шуфрича.

Як інформує «Слово і Діло», про це у коментарі «Українським новинам» повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

ДТП з Шуфричем: син депутата на чужому Bentley збив чоловікаДіти українських депутатів, нерідко ставали винуватцями ДТП, але користуючись привілеями своїх відомих батьків уникали відповідальності. На цей раз син Нестора Шуфрича збив перехожого.

Відзначається, що повний текст рішення буде оголошено 21 березня. Прокуратура має намір визначитися з подачею касації після вивчення повного тексту ухвали.

Як повідомлялося, син народного депутата від Опозиційного блоку Нестора Шуфрича на Bentley збив в центрі Києва 31-річного чоловіка.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху» Кримінального кодексу України.

30 серпня суд обрав Шуфричу-молодшому запобіжний захід у вигляді особистої поруки, не задовольнивши клопотання прокуратури про цілодобовому домашній арешт. Поручителем виступив батько Шуфрича – народний депутат.

31 жовтня Шуфрича-молодшого ще на два місяці залишили на поруках батька.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: