Суд повторно відпустив Шуфрича-молодшого на поруки

Читать на русском
Шевченківській районний суд обрав запобіжний захід для сина народного депутата Нестора Шуфрича у справі про ДТП в центрі Києва.

Шевченківській районний суд обрав запобіжний захід для сина народного депутата Нестора Шуфрича у справі про ДТП в центрі Києва.

Як повідомляє «Громадське», суд відпустив Нестора Шуфрича-молодшого на поруки батька, пише «Слово і Діло».

Зазначається, що прокуратура інкримінує Шуфричу-молодшому порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження. За цією статтею підозрюваному загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Прокурори підозрюють, що він може переховуватися від органів слідства та тиснути на свідків. Вони хотіли покласти на Шуфрича обов'язок прибувати за викликом до слідчого та заборонити залишати місце проживання цілодобово.

Захист підозрюваного просив не застосовувати запобіжний захід.

Крім того, захисники заявили, що народний депутат Нестор Шуфрич хоче взяти свого сина на поруки.

«Наш підзахисний живе у Козині, а його дружина перебуває у Києві вагітна. Він добровільно виконує зобов'язання. Крім того у залі присутній народний депутат. У народного депутата Нестора Шуфрича є бажання узяти підозрюваного на поруки. Прошу застосувати запобіжний захід у вигляді поруки», - заявив адвокат Лановий.

Прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець повідомила, що рішення суду буде оскаржене.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: