Суд виніс вирок сину Шуфрича у справі про ДТП

Читать на русском
Сина народного депутата Нестора Шуфрича-молодшого в четвер, 28 грудня, Шевченківський райсуд Києва визнав винним у ДТП і засудив до року умовного покарання.

Сина народного депутата Нестора Шуфрича-молодшого в четвер, 28 грудня, Шевченківський райсуд Києва визнав винним у ДТП і засудив до року умовного покарання.

Про це повідомив адвокат постраждалого Олексія Мельниченка В'ячеслав Лисенко в Facebook, пише «Слово і Діло».

Чим завершилися розслідування найвідоміших VIP ДТПУ зв’язку з резонансним ДТП за участю Шуфрича-молодшого «Слово і Діло» вирішило пригадати, чим завершилися найвідоміші резонансні VIP ДТП.

«Вердикт суду: визнати Шуфрича винним у скоєнні правопорушення, призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і звільнити від відбування основного покарання з відстрочкою на один рік», - написав адвокат.

Лисенко повідомив, що його підзахисний за чотири місяці пережив кілька операцій, у тому числі, на головному мозку, пройшов реабілітаційний курс.

«Між сторонами було укладено мирову угоду, в результаті якої Олексію виплатили моральний і матеріальний збиток у розмірі одного мільйона гривень. Так співпало, що саме сьогодні Олексій оформив договір купівлі будинку в Херсоні, звідки родом», - повідомив адвокат.

Як повідомлялося, син Шуфрича на Бентлі збив 31-річного пішохода. Постраждалого із травмами госпіталізували. У прес-службі екс-регіонала стверджують, що автомобіль Bentley не належить Шуфричу-молодшому, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: