ДТП з Шуфричем: син депутата на чужому Bentley збив чоловіка

Читать на русском
Діти українських депутатів, нерідко ставали винуватцями ДТП, але користуючись привілеями своїх відомих батьків уникали відповідальності. На цей раз син Нестора Шуфрича збив перехожого.

Увечері 26 серпня на вулиці Шота Руставелі в Києві автомобіль Bentley, за кермом якого знаходився син нардепа від Опозиційного блоку Нестора Шуфрича, теж Нестор, скоїв наїзд на перехожого на пішохідному переході.

Про це повідомила прес-служба самого нардепа в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Нестор Шуфрич не залишав місце події, відразу вступив в контакт з поліцією і почав давати пояснення. На його прохання також викликали швидку допомогу. Нестор-молодший добровільно в супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, авто не належить Шуфричу-молодшому, а ДТП сталося, коли син нардепа їхав повертати автомобіль в автосалон.

За інформацією, авто було взято для зйомок кліпу реп-виконавця зі сценічним ім'ям Pabl, який є товаришем Шуфрича-молодшого.

Штрафи і промілле: як каратимуть автомобілістів за кермування у нетверезому станіГендиректор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів розповів про посилення покарань для водіїв за водіння в нетверезому стані.

За попередньою інформацією, було «можливо перевищення швидкості».

«Нестор Шуфрич заявляє, що його син буде максимально сприяти слідству, до його завершення не покине територію України і буде перебувати в Києві та області, для чо добровільно здасть всі документи, що дозволяють виїзд за кордон», - заявляє прес-служба політика.

Потерпілий отримав перелом ноги, травму голови і вивих плеча.

Нагадаємо, раніше депутата-винуватця ДТП засудили до 6 років в'язниці.

Відзначимо, що в планах уряду посилити заходи покарання за водіння в нетверезому стані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: