Ляшко передумав домагатися звільнення прокурора Чернігівської області

Читать на русском
Олег Ляшко хотів домогтися звільнення прокурора Чернігівської області Володимира Комашко. Але за 10 місяців так нічого і не зробив для цього.
Олег Ляшко та Володимир КомашкоСлово і Діло

Народний депутат України Олег Ляшко не виконав обіцянку домагатися звільнення прокурора Чернігівської області Володимира Комашко.

Таку обіцянку лідер Радикальної партії давав 17 червня минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Комашко отримав посвідчення адвоката, коли працював начальником Управління нагляду за додержанням законів Генеральної прокуратури. За словами Ляшка, прокурор порушив закон, поєднавши державну службу з приватною практикою.

«Я готую звернення до НАБУ, НАЗК і ГПУ щодо діяльність чернігівського обласного прокурора», – зазначив нардеп і пообіцяв домагатися його відставки.

Незважаючи на це, Комашко досі обіймає посаду прокурора Чернігівської області. А як повідомили «Слову і Ділу» в ГПУ, Ляшко не звертався до генпрокурора з приводу усунення Комашко з посади і свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, пов'язаному з історією лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка та газетою «Політика».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: