Руки геть від моєї команди. Ляшко прокоментував обшуки НАБУ

Читать на русском
Народний депутат Олег Ляшко прокоментував інформацію про обшуки НАБУ в його помічника Олександра Богачова.

Народний депутат Олег Ляшко прокоментував інформацію про обшуки НАБУ в його помічника Олександра Богачова.

Про це повідомляє «Слоово і Діло», посилаючись на повідомлення народного обранця на сторінці в Facebook.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв, що після обрання його президентом найперше внесе до ВРУ законопроект про процедуру імпічментуСказано 5 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

«НАБУ проводить обшуки в мого помічника Олександра Богачова, який начебто пропонував хабаря Уляні Супрун за поставку медичного обладнання у міську лікарню міста Вишневого. Ви більш ідіотське звинувачення чули?! Не собі в кишеню, а людям Богачов добивається сучасного обладнання в лікарню і його за це переслідують. Звичайно ж, легше закрити всі лікарні в Україні й залишити людей без допомоги, як це робить Супрун, і тоді вона герой. А коли мій помічник добивається, щоб люди мали достойні умови для лікування, він злочинець і ворог!», – написав Ляшко.

«Ці ідіоти, виконуючи політичне замовлення, вже не знають, що вигадати в намаганні дискредитувати мене й мою команду. Ви тільки уявіть: у прес-службі НАБУ працюють 22 людини. У моїй парламентській партії немає стільки людей! То цю контрольовану зовні контору створювали для піару чи для реальної боротьби з корупцією?! Ми вимагаємо відставки Супрун, яка вбиває українців. Гройсман, негайно внеси подання на міністра, бо прийдемо усією фракцією на наступний уряд і тоді начувайтеся! Ми наполягаємо на негайному обранні аудитора НАБУ, щоб покласти край свавіллю і беззаконню в цій структурі», – повідомив нардеп.

«А Олександра Богачова я не здам нікому! Круглий сирота, який добивається для людей, а не для себе – заслуговує на мою повну повагу і підтримку. До речі, у старій сільській хаті, у якій живе Олександр і де тривають обшуки, тече дах. Я Сашку пропонував допомогти, щоб його відремонтувати. Він відмовлявся, бо неймовірно скромний. Нещодавно ми відкривали мостовий перехід у Чабанах і я помітив, що Сашко взимку в літньому взутті, тому що в нього не було грошей купити зимове взуття. На день народження я йому подарував кілька своїх костюмів, бо він ходив в одному з 2012 року, коли я з ним познайомився в інтернаті у Ворзелі, який він закінчував. Цей хлопець дуже скромний, добрий і щирий, про таких кажуть – не від світу цього. Ситнику й Холодницькому, які виросли на хабарях, треба ще повчитися в цього сироти чесності й порядності. Брехуни, циніки і ненажери – руки геть від моєї команди, бо повідриваю!», – підсумував Ляшко.

Раніше стало відомо, що НАБУ розслідує історію Ляшка та газети «Політика».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: