Раді нагадали про зняття недоторканності з Бакуліна

Читать на русском
Верховна Рада України може розглянути зняття недоторканності з народного депутата від фракції Опозиційного блоку Євгена Бакуліна цього тижня.

Верховна Рада України може розглянути зняття недоторканності з народного депутата від фракції «Опозиційного блоку» Євгена Бакуліна цього тижня.

Про це сьогодні на Погоджувальній раді повідомив спікер Ради Андрій Парубій, передає «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

«Сьогодні останній день із передбаченого регламентом Верховної Ради України 20-денного терміну для підготовки подання від генпрокурора про згоду парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Бакуліна», – зазначив Парубій.

Він також сказав, що сьогодні має відбутися засідання комітету з цього питання.

«Сподіваюся, що цього тижня ми зможемо це питання розглянути. Моя позиція незмінна. Ніхто з народних депутатів не має ховатися за недоторканністю, і якщо народний депутат винен у скоєнні злочину, нехай доводить свою правоту в суді», – додав Парубій.

Нагадаємо, повідомлялося, що регламентний комітет Ради сьогодні розгляне подання на Бакуліна, якого в 2014 році затримували за підозрою в розкраданні коштів у особливо великих розмірах у справі про «вишки Бойка».

Раніше генпрокурор Юрій Луценко підписав подання до Верховної Ради про надання згоди на затримання народного депутата від «Опоблоку» Євгена Бакуліна в справі про «вишки Бойка».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: