Wizz Air анонсувала нові маршрути з України до Європи

Читать на русском
Угорський лоукост-авіаперевізник Wizz Air розширить свою мережу польотів 70 новими маршрутами, 16 з яких буде відкрито в/з аеропортів Києва, Львова та Харкова.

Угорський лоукост-авіаперевізник Wizz Air розширить свою мережу польотів 70 новими маршрутами, 16 з яких буде відкрито в/з аеропортів Києва, Львова та Харкова.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Liga.net.

Чотири нових напрямки - Афіни, Таллінн, Харків і Відень - будуть офіційно відкриті до середини липня поряд з відкриттям нової західноєвропейської бази в столиці Австрії.

Львів отримає найбільшу кількість нових напрямків серед українських аеропортів. 26 березня авіакомпанія почне літати в/зі Львова до Гданська, Катовіце і Дортмунд, а з 1 травня - в/з Лондона (Лутон).

Столичний аеропорт Київ-Жуляни отримає в кінці червня два нових рейси - до/з Таллінна і Лісабона.

Також авіакомпанія повернеться в аеропорт Харків з двома рейсами - в/з Дортмунда і Катовіце.

У розширення діяльності в 2018 році компанія планує інвестувати більш ніж 2 млрд доларів в 11 баз в Великобританії, Австрії, Польщі, Україні, Угорщині, Румунії та Грузії.

«Сьогодні ми починаємо найбільше розширення діяльності в історії Wizz. 70 нових маршрутів, які будуть офіційно відкриті протягом 17 тижнів, нададуть нашим клієнтам ще більше можливостей для подорожей, що, в свою чергу, буде сприяти розвитку бізнесу та економіки тих країн, в яких ми працюємо», - заявив головний корпоративний директор Wizz Air Оуен Джонс.

Wizz Air планує літати львівськими маршрутами RyanairЛоукост Wizz Air має намір отримати напрямки зі Львова, якими планував літати ірландський Ryanair.

Нагадаємо, заявлений на кінець травня старт лоукост-польотів від авіакомпанії Wizz Air перенесений на два місяці раніше - з 26 березня.

Як повідомлялося, восени 2017 року Wizz Air заявив про відновлення польотів за маршрутом Львів-Лондон в 2018 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: