Wizz Air почне літати зі Львова до Дортмунда раніше

Читать на русском
Заявлений на кінець травня старт лоукост-польотів від авіакомпанії Wizz Air перенесений на два місяці раніше – з 26 березня.

Заявлений на кінець травня старт польотів від авіакомпанії Wizz Air перенесений на два місяці раніше – з 26 березня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на avianews.com.

Спочатку Wizz Air планував розпочати польоти з 21 травня.

Зазначається, що вже відкрили продаж квитків. При цьому частота рейсів залишиться на колишньому рівні – двічі на тиждень, щопонеділка й щоп'ятниці.

Wizz Air – одна з найбільших лоукост-авіакомпаній Європи. Флот Wizz Air налічує 74 борти: 63 літаки Airbus A320 та 11 літаків Airbus A321.

За даними компанії, за 10 місяців 2017 року (січень-жовтень) послугами Wizz Air скористалися близько 590 тисяч пасажирів на рейсах до/з України, що на 75% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, що раніше компанія перенесла відкриття рейсів із Києва до Лісабона й Талліна на два місяці – з 19 квітня на 21 червня 2018 року.

Омелян розповів про переговори з новими лоукостерамиУ Міністерстві інфраструктури України анонсували прихід ще двох лоукостерів на український авіаринок.

Wizz Air також відклав збільшення частоти на маршрутах із Києва до Меммінгена, Дортмунда, Братислави, Кельна, Копенгагена, Ларнаки та Ганновера.

Нагадаємо, восени 2017 року Wizz Air заявив про відновлення польотів за маршрутом Львів-Лондон у 2018 році.

Також стало відомо, що Wizz Air може змінити місце своєї дислокації й піти із Жулян до іншого київського аеропорту – «Бориспіль».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: