Канада та Швеція виділили гроші на відновлення інфраструктури Донбасу

Читать на русском
Уряди Канади і Швеції виділили перші 2 млн доларів для відновлення інфраструктури Донбасу.

Уряди Канади і Швеції виділили перші 2 мільйони доларів для відновлення інфраструктури Донбасу.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, передає «Слово і Діло».

Чи допоможуть миротворці завершити війну на Донбасі та що буде далі?Українська сторона вважає, що поява миротворців на Донбасі допоможе вирішити війну на Донбасі. Чи так це, розбиралися експерти.

«У рамках Цільового фонду багатьох партнерів (ЦФБП) виділені перші 2 млн доларів на відновлення і розвиток світу на Донбасі. Кошти надані урядами Канади та Швеції і будуть адмініструватися Світовим Банком. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Виконавчої ради ЦФБП, яке відбулося 13 березня», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що виділені кошти будуть спрямовані на фінансування пріоритетних проектів, що здійснюються на виконання державної програми «Відновлення та розвиток світу в східних регіонах України«, і «Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб і виробництва довгострокових рішень щодо внутрішнього переміщення на період до 2020 року».

Раніше нардеп Дмитро Тимчук прокоментував схвалення Держдепом поставок Javelin в Україну.

Нагадаємо також, що бойовики не дали спостерігачам оглянути «гумконвой» із РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: