Путін про Навального: помилую, якщо заслуговує

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий співпрацювати з опозицією та помилувати опозиціонера Олексія Навального.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий співпрацювати з опозицією та помилувати опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РИА «Новости».

Суд дозволив Путіну брати участь у виборахВерховний суд Росії визнав законною реєстрацію Володимира Путіна кандидатом у президенти вчетверте.

«Я б хотів співпрацювати з цими людьми і готовий це робити, щоб спробувати зробити нашу країну сильнішою, більш конкурентноздатною, більш ефективною країною, самодостатньою», — сказав Путін в інтерв'ю NBC.

На питання, чи готовий він помилувати опозиціонера Олексія Навального, щоб після зняття судимості той міг балотуватися в президенти, Путін відповів, що «можна помилувати будь-яку людину, якщо він цього заслуговує».

Нагадаємо, 18 березня 2018 року пройдуть вибори президента РФ, під час яких опозиціонер може перебувати в СІЗО. Раніше Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати політика Олексія Навального кандидатом у президенти Росії.

Представники правоохоронних органів затримують Олексія Навального регулярно. Останній раз затримували Навального 28 січня в Москві, тоді політик закликав росіян виходити на акції і бойкотувати вибори президента-2018 і їхні результати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: