У російських містах прихильники Навального проводять акції протесту

Читать на русском
У Росії в неділю, 28 січня, проходить ряд акцій протесту опозиційного політика Олексія Навального - Страйк виборців.

У Росії в неділю, 28 січня, проходить ряд акцій протесту опозиційного політика Олексія Навального - Страйк виборців, метою якої є переконати виборців не ходити на вибори президента РФ в березні.

Про це повідомляється на сайті Навального, передає «Слово і Діло».

Проект «новий Сталін»: «наступник» Путіна та наслідки президентських виборів у РосіїУ експертів майже немає сумнівів щодо чергової перемоги Володимира Путіна на президентських виборах у РФ. Та чи все так однозначно й хто найімовірніше може приміряти роль наступника Путіна, розбирався політолог Олександр Радчук.

Акції пройшли на Далекому Сході - в Південно-Сахалінську, Магадані і Владивостоці. Також у Барнаулі, де на той момент було -30 градусів морозу. У Якутську активісти вийшли при -45.

В ОВС-Інфо повідомили про масові затримання на акціях. Так, в Південно-Сахалінську затримали учасницю акції, звинувативши її в тому, що вона закрила обличчя шарфом. У Березниках в Пермському краї співробітницю штабу Навального затримали з листівками, але потім відпустили. Начальника штабу в Кемерово Ксенію Пахомову затримали, зупинивши таксі, в якому вона їхала на акцію.

На організатора акції в Південно-Сахалінську Степана Лосєва склали протокол про порушення порядку організації мітингу і поширенні агітаційних матеріалів (це порушення виборчого законодавства, хоча Навального до виборів не допустили).

У Москві затримали ведучогоо каналу Навальний LIVE Дмитра Низовцева. Співробітники правоохоронних органів заявили, що в його телефоні закладена бомба.

Раніше повідомлялося, що Навальний оскаржить в ЄСПЛ відмову допустити його до виборів.

Відзначимо також, Собчак запропонувала Навальному працювати в її штабі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: