СБУ затримала керівника «Офіцерського корпусу» Володимира Рубана

Читать на русском
Володимира Рубана затримали в зв'язку з фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування в зоні проведення АТО.

Співробітники Служби безпеки затримали керівника українського центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана на контрольно-пропускному пункті «Мар'їнка» в Донецькій області.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, передає «Слово і Діло».

Затримання здійснено у зв'язку з фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування в зоні проведення АТО.

«У Донецькій області СБУ проводить опитування !!! Володимира Рубана в зв'язку з фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування в районі проведення АТО. Також вивчається питання про можливе скасування дозволу про перетин лінії зіткнення фізичній особі громадянину України Рубану В.В», – написала Гітлянська.

Підсумки тижня від Віктора Трегубова. Тиждень екшенуПровокації за участю нардепів на Майдані, виключення Артеменка з фракції «Радикальної партії», візит Савченко до окупованого Донецька – ці та інші новини тижня, що минає, в традиційному огляді Віктора Трегубова.

Нагадаємо, що керівник українського центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан та депутат Верховної Ради Надія Савченко прибули на окуповану територію Донецької області.

Зустріч нардепа Надії Савченко з ватажками бойовиків Олександром Захарченко та Ігорем Плотніцькім організував керівник Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: