Поліцейське авто, яке супроводжувало кортеж президента, збило людину: реакція соцмереж

Читать на русском

Сьогодні вранці поліцейський автомобіль, який супроводжував кортеж Порошенка, збив людину. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.
Слово і Діло

Вранці 6 березня в центрі Києва автомобіль поліції, який супроводжував президентський кортеж, збив людину. Постраждалого чоловіка шпиталізували з травмами.

Автомобіль, який скоїв наїзд, залишився на місці події, інші машини з кортежу продовжили рух. Пізніше президент України Петро Порошенко відреагував на інцидент, заявивши, що шкодує, й доручив надати потерпілому допомогу.

«Слово і Діло» вирішило з'ясувати, що в соціальних мережах думають про те, що сталося.

«І дідусь винен, примудрився кинутися під лідера нації, який мчав назустріч реформам. І безпека першої особи справа потрібна, ми ж відчуваємо себе на вулицях у безпеці, а він – чомусь ні. Але ти або жива людина, яка плюнь на все, вийди й подивися, що з дідом. Або проїхав повз», – написав Макс Бужанський.

«Справедливості заради варто визнати, що в такій ситуації жоден кортеж першої особи країни не зупиниться. Вимоги безпеки», – написав Геннадій Турич.

«Регулювальник замість того, щоб одразу надати допомогу, пропускав кортеж, для якого «вулиці не перекривають». Ще один рядок у провалі ідеї переобрання», – зазначив Дмитро Раїмов.

«А в чому проблема президентського кортежу зупинитися, якщо збили людину? У президента що, корона зачахне?», – написав журналіст Дмитро Литвин.

«Нова зрада! За кілька годин ніхто й не згадає, що там було під Радою», – вважає Олег Паляниця.

«На дорозі ніхто не застрахований від аварії, але тут все-таки показова реакція правоохоронця, вулиці, водія», – написала журналістка Тетяна Даниленко.

«Дивлячись на те, як кортеж Порошенка збиває пенсіонера, вкотре замислююся над тим, як страшно їздити містом із такими пішоходами. Одного разу також ледь не збив людину на переході в повній темряві. Людину, яка вийшла на перехід за 40 метрів від мене, не подивившись, чи їде хтось. Люди в основному неосвічені й розбалувані давньою приказкою, що «пішохід завжди правий», – написав журналіст Андрій Коваленко.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 5 березня задекларував ще майже 1 мільйон гривень процентного доходу від вкладів у Міжнародний інвестиційний банк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: