Суд змінив запобіжний захід підозрюваному у «газовій справі Дубневичів»

Читать на русском
Суд першої інстанції змінив запобіжний захід одному з фігурантів справи про розкрадання природного газу на 1,4 млрд грн.
фото: «Слово і Діло»

Підозрюваному в причетності до заволодіння природного газу НАК «Нафтогаз України» на суму понад 1,4 мільярда гривень колишньому директору ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ» Олександру Олексюку змінили запобіжний захід із застави на домашній арешт.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва понад тиждень тому за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив просив змінити запобіжний захід для Олексюка із застави на взяття під варту через невнесення ним встановлених 5 млн грн. Однак суд задовольнив клопотання лише частково й відправив підозрюваного під цілодобовий домашній арешт.

Також суд поклав на Олексюка наступні обов'язки: не відлучатися з місця проживання; прибувати за першої вимоги; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з фігурантами справи; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ затримало Олексюка. Суд обрав йому запобіжним заходом заставу в 5 млн грн.

Раніше суд обрав запобіжний захід першим чотирьом підозрюваним у «газовій справі Дубневичів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: