Готовий приїхати. Саакашвілі прокоментував прохання ГПУ

Читать на русском
Саакашвілі прокоментував спрямування ГПУ міжнародно-правового доручення правоохоронним органам Королівства Нідерланди з проханням взяти у нього зразки голосу.

Лідер партії «Рух Нових сил», екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі прокоментував спрямування ГПУ міжнародно-правового доручення правоохоронним органам Королівства Нідерланди з проханням взяти у нього зразки голосу.

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Саакашвілі в Facebook, пише «Слово і Діло».

Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну на 3 роки: реакція соцмережМіхеілу Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 2021 року. Як до цього поставилися українці – в матеріалі Слова і Діла.

«Тобто спочатку з застосуванням сили туди вивезли, хоча я був готовий пройти всі судові процедури в Україні, а зараз просять у Нідерландів провести слідчі дії. Або Луценко разом з кумом президентом дійсно розумово обмежені, або тримають не лише українців, а й європейців за ідіотів або всіх відразу», - заявив Саакашвілі.

Також він висловив готовність повернутися в Україну.

«У будь-якому випадку моя відповідь цим клептократами - Я готовий приїхати в Україну і пройти всі слідчі дії, щоб до кінця розвінчати вашу «справу», - додав він.

Раніше Луценко повідомив про плани прихильників Саакашвілі захопити ВР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: