В Альпах зійшла лавина, є жертви

Читать на русском
Двоє лижників із Франції та Бельгії загинули внаслідок сходження лавин у французьких Альпах у неділю, ще троє людей залишаються зниклими безвісти.

Двоє лижників із Франції та Бельгії загинули внаслідок сходження лавин у французьких Альпах у неділю, 4 березня, ще троє людей залишаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє видання The Local.fr, пише «Слово і Діло».

Негода в Україні: є перші жертвиДвоє з померлих чоловіків раніше проживали в будинках, в підвалах яких знайшли їхні тіла, проте стали бездомними. Про загиблих повідомили мешканці будинків.

Двоє лижників загинули при сходженні лавин приблизно в обідній час, катаючись на лижах поза традиційними трасами курорту в Валлорсін, що розташований у регіоні Шамоні-Мон-Блан. Як повідомляється, одного з лижників витягнули з-під снігу живим, але він помер за кілька годин у лікарні. Другий бельгійський лижник був знайдений мертвим. Ще один бельгієць із тієї ж групи отримав травми.

Міністр внутрішніх справ країни Жерар Коллон закликав усіх, хто займається зимовими видами спорту, бути «надзвичайно обережними».

Нагадаємо, в Україні через негоду покриття доріг державного значення в більшості областей місцями засніжене, в Кіровоградський і Черкаський областях утворився накат.

В Луганській області через негоду знеструмлені п'ять населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: