Негода в Україні: без світла населені пункти на Луганщині

Читать на русском
В Луганській області через негоду знеструмлено п'ять населених пунктів. Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено.

В Луганській області через негоду знеструмлено п'ять населених пунктів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє у зведенні щодо ситуації в країні станом на 5 березня Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Топ-10 можливих ризиків для людства в 2018 роціЯкщо 10 років назад найбільшим планетарним ризиком вважався обвал активів, то зараз найвищою загрозою для людства визнані природні катаклізми.

«Унаслідок ускладнення погодних умов, а саме поривів вітру, через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлено п'ять населених пунктів у Луганській області», - йдеться у повідомленні.

Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено.

Підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 936 виїздів.

У результаті вжитих заходів врятовано 9 осіб, 95 будівель та 12 одиниць автотракторної техніки.

Раніше стало відомо, що в Україні через складні погодні умови без електропостачання залишаються 63 населених пункти у восьми областях.

Також в Одесі повторно оголосили штормове попередження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: