В Одесі повторно оголосили штормове попередження

Читать на русском
Міська влада Одеси попередили, що 2 березня в місті і області слід очікувати жорсткої зими: по регіону оголосили штормове попередження.

Міська влада Одеси попередила, що 2 березня в місті і області слід очікувати жорсткої зими: по регіону оголосили штормове попередження.

Як повідомив Гідрометцентр Чорного та Азовського морів, вранці і вдень очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця, пише «Слово і Діло».

«До землі» готові: як українські чиновники обіцяють боротися зі снігомСнігопади паралізували більшість міст України. Слово і Діло розбиралось, як чиновники обіцяють боротися з негодою.

Вдень пориви південно-східного вітру 15-17 м/с. Температура повітря вночі 11-13 градусів морозу, вдень до 2 градусів тепла.

«Такі погодні умови можуть призвести до другого (жовтого) рівня порушення руху автотранспорту», ​​- відзначили в прес-службі мерії.

За кілька днів у Одесі випало 93% місячної норми опадів.

У зв'язку з невеликим денним потеплінням на дахах будинків почали з'являтися бурульки. Тому мерія попередила про небезпеку травмування. До прибирання наслідків негоди в Одесі залучили понад 2 500 осіб.

Раніше потужний циклон знеструмив десятки селищ на Донбасі.

Нагадаємо також, що в Одесі заборонили в'їзд вантажівок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: