Компанія Uber запустила новий сервіс

Читать на русском
Компанія Uber запустила сервіс Uber Health, за допомогою якого медзаклади зможуть замовляти таксі для перевезення пацієнтів.

Компанія Uber запустила сервіс Uber Health, за допомогою якого медзаклади зможуть замовляти таксі для перевезення пацієнтів.

Про це повідомляється на сайті Uber, пише «Слово і Діло».

Реформа з багатьма невідомими: як в уряді хочуть вивести з тіні ринок таксіУкраїнський ринок таксі вже котрий рік поспіль динамічно розвивається й водночас є одним із найменш контрольованих. Чи вдасться уряду й народним депутатам внормувати цю сферу та що потрібно враховувати на цьому шляху, розбирався Олександр Радчук.

Сервіс запустили спільно з медичними, опікунськими та страховими компаніями. Тепер лікарі зможуть викликати таксі для людей, яким потрібно потрапити на прийом до лікаря, і після повернутися додому. Оплату поїздки будуть покривати страхові виплати, її врахують у вартість медичного обслуговування.

Голова нового підрозділу Uber Кріс Вебер розповів, що мета сервісу - знизити кількість зірваних візитів до лікаря. За статистикою, яку наводить Uber, в США в середньому за рік скасовують майже третину всіх візитів до лікаря через проблеми з транспортом.

Тестування Uber Health почалося влітку 2017 року. Зараз до системи підключилися вже понад 100 медзакладів США.

Раніше в Uber прокоментували ДТП з таксі та автомобілем патрульних в Києві.

Нагадаємо, NASA і Uber почали роботу над проектом літаючих таксі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: