В Uber прокоментували ДТП із таксі та автомобілем патрульних у Києві

Читать на русском
Автомобіль Hyundai на польських номерах, який 16 грудня, в суботу, врізався в авто патрульної машини, не співпрацював з компанією Uber.

Автомобіль Hyundai на польських номерах, який 16 грудня, в суботу, врізався в авто патрульної машини, не співпрацював з компанією Uber.

Про це повідомляють на сайті «Факти ICTV» із посиланням на джерела в компанії, пише «Слово і Діло».

Реформа з багатьма невідомими: як в уряді хочуть вивести з тіні ринок таксіУкраїнський ринок таксі вже котрий рік поспіль динамічно розвивається й водночас є одним із найменш контрольованих. Чи вдасться уряду й народним депутатам внормувати цю сферу та що потрібно враховувати на цьому шляху, розбирався Олександр Радчук.

«Водій, який перебував за кермом автомобіля на момент події, не співпрацював із платформою Uber і не здійснював замовлення, розміщені в Uber, він отримав дозвіл на керування автомобілем у особистих цілях від партнера. Автомобіль, про який йде мова, належить компанії-партнеру. За даними системи, остання поїздка на цьому автомобілі, замовлена ​​через Uber, була здійсненя 16 грудня в 10.39, але її виконував інший водій», - йдеться в повідомленні компанії Uber.

Служба таксі заявила, що готова сприяти і максимально допомогти в розслідуванні ДТП.

Раніше повідомлялося, що в центрі Києва таксист збив жінку на переході.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: