У Росії напали на Собчак

Читать на русском
За даними ЗМІ, це сталося на виході з Петровського подорожнього палацу, де проходив захід, присвячений дня народження Михайла Горбачова.

У Росії в неділю 4 березня напали на кандидата в президенти Росії Ксенію Собчак.

Про це вона написала в Twitter, передає «Слово і Діло».

Передвиборча програма Путіна досі не оприлюднена: що обіцяють інші кандидатиВід націоналізації природних багатств Росії до легалізації одностатевих шлюбів – такі обіцянки виборцям дають кандидати в президенти. Також ми відстежили, як змінювалися передвиборчі програми Путіна з 2000 року.

«Тільки що на мене напав чоловік. Штовхнув - я впала, облив чимось із вигуком «це за Жириновського». Викликали міліцію», - написала вона.

Пізніше Собчак повідомила, що ім'я нападника з'ясовано. Ним виявився Алан Дзуцев.

За даними ЗМІ, це сталося на виході з Петровського подорожнього палацу, де проходив захід, присвячений дня народження Михайла Горбачова. На Ксенію Собчак напав Алан Дзуцев, особистий помічник депутата Олексія Шапошникова, голови Московської міської думи, а крім цього ще й члена Громадської науково-методичного консультативного ради при ЦВК РФ.

Раніше Собчак подала в прокуратуру заяву на Жириновського, який дозволив собі публічно в нецензурній формі образити її честь та гідність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: