Неділя в зоні АТО: 4 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У цілому, з початку доби, загарбники здійснили 4 обстрілів наших укріплень. Внаслідок ворожого вогню ніхто з українських військовослужбовців не постраждав.

Незаконні збройні формування чотири рази обстріляли опорні пункти сил АТО з початку доби 4 лютого по станом на 18:00 неділі, при цьому застосувавши озброєння, яке підлягає відводу згідно з мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 березняСитуація на сході країни станом на 06:00 4 березня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Мінстерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У цілому, з початку доби, загарбники здійснили 4 обстрілів наших укріплень. Внаслідок ворожого вогню ніхто з українських військовослужбовців не постраждав», - йдеться в звіті.

На донецькому напрямку епіцентром нестабільності став приморський напрямок.

«Поблизу Павлопіля противник неодноразово вів вогонь із 120-мм мінометів, озброєння танка, БМП і стрілецької зброї, а біля Широкино ворог застосував важкі міномети. Також з 120-мм мінометів окупанти вели вогонь в передмісті Мар'їнки», - йдеться в звіті.

Раніше стала відома чисельність ЗСУ.

Відзначимо також, президент Петро Порошенко затвердив положення про Сили спецоперацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: