З'ясувалося, скільки киян постраждало від ожеледиці

Читать на русском
За останні три дні (з 27 лютого по 1 березня) через ожеледицю постраждали 114 осіб. З них - 14 дітей.

У Києві через ожеледицю за три дні постраждали 114 осіб.

Про це в коментарі 44.ua повідомила прес-секретар Департаменту охорони здоров'я КМДА Наталя Вишневська, передає «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір реалізувати проект з будівництва снігоплавильних станційСказано 7 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«За останні три дні (з 27 лютого по 1 березня) через ожеледицю постраждали 114 осіб. З них - 14 дітей. Всі вони звернулися за медичною допомогою в травмпункти», - повідомила Вишневська.

Крім того, 2 березня госпіталізували 4 осіб з переохолодженням, також зафіксували 1 випадок обмороження.

«До землі» готові: як українські чиновники обіцяють боротися зі снігомСнігопади паралізували більшість міст України. Слово і Діло розбиралось, як чиновники обіцяють боротися з негодою.

Нагадаємо, в Києві в суботу, 3 березня, знову очікується погіршення погодних умов: вночі і вранці йтиме сильний сніг, якого, за прогнозом, може випасти до 17 см, пориви вітру 15-18 м/с і ожеледиця на дорогах.

У зв'язку з негодою комунальні служби Києва продовжують працювати в посиленому режимі.

Водіїв в черговий раз просять не паркувати автомобілі вздовж доріг і в заборонених місцях, щоб не заважати розчищенню снігу. Всі авто, котрі заважатимуть, будуть евакуйовані. Киян також просять віддавати перевагу громадському транспорту.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко послав депутатів чистити сніг.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: