У РФ з'явилася нова ракета з ядерним двигуном: реакція соцмереж

Читать на русском

Путін 1 березня заявив, що в Росії з'явилася нова потужна ракета. Що про це думають українці – в матеріалі Слова і Діла.
Слово і Діло

1 березня президент РФ Володимир Путін під час свого виступу у Федеральних зборах заявив, що в Росії з'явилася нова крилата ракета, яка здатна обходити всі наявні системи протиракетної оборони.

«Сподіваюся, що все, що було сказано сьогодні, протверезіть будь-якого потенційного агресора», – заявив Путін.

«Слово і Діло» вирішило з'ясувати, що українці думають про заяву президента країни-агресора.

«Вашингтону нічого не залишається, як прийняти виклик. Результатів таких заяв буде багато. І як не дивно, «Джавеліни» і не тільки швидше з'являться в українській армії. Світ глобальний, все пов'язано. Допомагаючи Україні, США багато в чому захищають і себе», – вважає журналіст Роман Цимбалюк.

«І чим тепер Путін відрізняється від Кім Чен Ина?», – написав журналіст Ігор Соловей.

«З огляду на те, що це фінішна пряма виборів Путіна, то ситуацію можна сприймати як сильно скорочений звичний метод мотивування російського виборця – «маленька переможна окупація». Адже проект «велич російського спорту» провалений, санкції розширюють, із «Північнім потоком-2», «Південним потоком» і сибірською ниткою для Китаю одні неприємності, ані із Сирією, ані з Донбасом, ані з Кримом вийти на тезу «переможна окупація» не вийди аж ніяк, и навіть «аргентинське борошно» забрали, попутно визнавши РФ основним світовим транзитером наркотиків ... У Кремлі вирішили, мабуть, обмежитися «переможною російською суперзброєю», – вважає Олексій Голобуцький.

«Ну а загалом Путін молодець. Його сьогоднішня промова – найдієвіший засіб мобілізації Заходу проти Росії. Сподіваюся, він приведе їх до тями и змусить діяти рішучіше», – написав журналіст Айдер Муждабаєв.

«Знаєте, що найбільше мене вразило? 37 секунд оплесків і зовсім непідробне, екзальтоване захоплення на обличчях. Очевидно, що Путін – це лише виразник надій та сподівань середньостатистичного російського Ваньки», – вважає Олена Яхно.

«Путін сказав правду. Американські протиракети не зможуть наздогнати нові російські ракети. Не можна наздогнати те, чого не існує», – написав Антон Швець.

Нагадаємо, Міністерство оборони США ознайомилось із заявою президента Росії Володимира Путіна про наявність у Росії зброї, здатної долати систему протиракетної оборони, й повністю готове до цього.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: