Квартири і машина: чим володіє родина нардепа Ігоря Попова

Читать на русском

Народний депутат Ігор Попов, чий син підозрюється в скоєнні розбійного нападу на столичний магазин, є досить забезпеченою людиною. Квартири і машина за 1,33 мільйони гривень.

Народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Попов, чий син підозрюється в скоєнні розбійного нападу на столичний магазин, є досить забезпеченою людиною, хоча його не можна назвати по-справжньому багатим.

Як з'ясувало «Слово і Діло», на людину з ім'ям «Попов Ігор Володимирович» у даних Єдиного реєстру нерухомого майна записана інформація на 37 сторінках.

Існує ймовірність (особливо, якщо врахувати поширеність прізвища «Попов»), що земля, будинки та квартири належать повним тезкам народного депутата. Але навіть згідно з даними своєї декларації за 2016 рік, Попов має досить майна для того, щоб забезпечити своєму синові гідне життя, принаймні, позбавивши його від необхідності нападати на магазини.

В Єдиному реєстрі Нерухомого майна на Попова, наприклад, записаний будинок в селищі Бережинка Кіровоградської області на 157,8 кв. м. У цій же області у нардепа, можливо, є земля - ​​0,99 га для ведення агропромислової діяльності.

Також народному депутату Ігорю Попову належить квартира в гуртожитку в Маріуполі. Ці 20,97 кв. м політик також вказав в декларації за 2016 рік, правда, якщо вірити даним реєстру, розміри цієї квартири дещо більше - 34,5 «квадратів» загальною площею і 29,3 - житловий.

Згідно з даними офіційної декларації, сім'я політика має квартиру в Києві площею 137,9 кв. м (вона належить дружині народного депутата) автомобіль Toyota Land Cruiser 200 (2013 року випуску), ціна якого становить близько $ 50 тис або приблизно 1,34 млн грн за курсом 26,8 грн за $ 1. Також Попов володіє ексклюзивною колекцією марок, серед яких є марки, випущені до 1917 року. У нардепа є близько $ 40 тис. На офіційних банківських рахунках, а в 2016 році він отримав близько 170 тис грн зарплати у Верховній Раді.

Нагадаємо, 26 листопада двоє невідомих в балаклавах скоїли розбійний напад на продуктовий магазин «Святковий» на проспекті Рокоссовського, 3 в Києві. Після події один із нападників був затриманий.

Скільки злочинів в Україні скоюють підлітки«Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, як змінився рівень підліткової злочинності в Україні з початку 2017 року.

У хлопця, який виявився сином народного депутата і громадського активіста Ігоря Попова, були виявлені і вилучені балаклава і стартовий пістолет «Retay» калібру 9 мм з 7 патронами.

У середу, 29 листопада суд призначив неповнолітньому Богдану Попову запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: