Попов прокоментував вчинок сина

Читать на русском
Попов зазначив, що те, що сина трохи побили під час затримання, може, й не дуже законно, але справедливо.

Нардеп від Радикальної партії Ігор Попов заявляє, що достеменно не знає мотивів, які спонукали його сина вчинити розбійний напад на магазин, але говорить про «вплив і спір».

Про це він сказав у Оболонському суді напередодні засідання з обрання запобіжного заходу його 14-річному сину, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Попов розповів, що під час слідчих дій мало говорив із сином.

«Коли його допитували, ми були присутні, й ми могли чути все, що він відповідає. Я міг сказати йому кілька емоційних слів про те, як він недобре вчинив», – сказав нардеп.

«Він говорить про якийсь там вплив, щось наспір було чи хтось його «на слабо» брав. Це повна дурниця. Зрозуміло, я не вірю в корисливі мотиви. Я не скажу, що в нас сім’я якась багата, але якщо треба було йому щось, кросівки якісь, то я йому казав, дочекайся «чорної» п’ятниці й купи на розпродажі. Такі потреби ми задовольняли. Дурниць ми не купували, він їх і не просив», – сказав Попов.

Він додав, що наразі одним із його завдань є дізнатися, «що то за мотиви були», й надолужити втрачене у вихованні.

Попов також додав, що те, що сина трохи побили під час затримання, «може, не дуже законно, але справедливо».

«Претензій у мене немає до того, хто це зробив, чи це були свідомі покупці, чи ті наряди, які приїхали. Заслужив – значить, хай так», – сказав Попов.

За словами нардепа, він не вірить, що син причетний до інших розбійних нападів у Києві, але не заперечує, щоб правоохоронці все ретельно перевірили, а син брав участь у слідчих діях та в очних ставках.

«Усе, що треба, все ми будемо робити за законом», – підсумував Попов.

Раніше стало відомо, що підготувала прокуратура сину Попова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: