Негода в Україні: без світла 10 областей

Читать на русском
Через сильний сніг та пориви вітру знеструмлені 174 населених пункти в 10 областях. Обмежено в'їзд великогабаритного транспорту в ряд міст. У морпорти не ходять судна.

Через сильний сніг та пориви вітру знеструмлено 174 населені пункти в 10 областях.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на преслсужбу ДСНС.

Негода в Україні: рятувальники розповіли про ситуацію на дорогах28 лютого на дорогах України ожеледиця. В Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях місцями сильний сніг, хуртовини.

Зокрема порушено електропостачання в таких областях: Донецькій – 42, Черкаській – 23, Миколаївській – 23, Одеській – 20, Дніпропетровській – 16, Харківській – 15, Херсонській – 13, Запорізькій – 9, Сумській – 8 та Київській – 5).

Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено.

Для забезпечення розчистки доріг та міст від снігу обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до міст Київ, Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Кременчук, Миколаїв, Одеса, Херсон та на окремих ділянках доріг Запорізької, Одеської, Миколаївської та Київської областей.

Для розчистки доріг та надання допомоги у буксируванні окремих транспортних засобів залучено 2 тис. 413 чол. та 1 тис. 705 од. техніки, з них від Укравтодору 1 тис. 921 чол. та 1 тис. 558 од. техніки, від ДСНС 492 чол. та 147 од. техніки.

Негода в Україні: в Миколаєві закрили всі школиУ Миколаєві із середи, 28 лютого, через погіршення погодних умов призупинено навчальний процес у всіх школах міста.

У зв'язку з посиленням вітру обмежено лоцманську проводку суден у Маріупольському, Миколаївському, Одеському, Херсонському та Южненському морських торгівельних портах.

Аеропорти працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, в Києві через снігові замети із затримкою в русі їздять трамваї.

Раніше синоптик розповів, якою буде весна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: