Суд заочно заарештував бізнесмена-втікача Димінського

Читать на русском
За клопотанням Генпрокуратури бізнесмену Петру Димінському, якого розшукує Інтерпол, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За клопотанням Генпрокуратури бізнесмену Петру Димінському, якого розшукує Інтерпол, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомила прес-секретар ГПУ Лариса Сарган у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Постановою старшого слідчого в ОВС ГСУ НП України від 11.12.2017 підозрюваного оголосили в розшук. 1.03.2018 слідчим суддею Печерського районного суду Києва задоволене клопотання старшого слідчого в ОВС Головного слідчого управління Національної поліції України, погоджене заступником начальника відділу Генеральної прокуратури України, та щодо підозрюваного Петра Димінського обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в серпні 2017 року він залишив територію України й назад не повертався.

Як відомо, 18 серпня 2017 року на трасі Львів-Краковець Mercedes Димінського врізався в Opel 31-річної Наталії Тріли, яка здійснювала поворот за правилам дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, утім, родичі загиблої стверджували, що за кермом був сам Димінський.

Згодом за результатами експертиз слідство встановило, що чоловік, який на місці події представився водієм автомобіля-винуватця ДТП, не керував автомобілем, натомість слідчі зібрали достатню кількість доказів того, що автомобілем керувала інша особа. Охоронцю бізнесмена було оголошено про підозру за ст. 396 ККУ «Приховування злочину».

15 грудня Нацполіція України оголосила Димінського в розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: