Апеляційний суд скасував арешт Димінського

Читать на русском
Апеляційний суд скасував запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для бізнесмена Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП.

Апеляційний суд Києва скасував постанову від 18 грудня 2017 року про обрання підозрюваному в скоєнні ДТП зі смертельними наслідками президенту ФК Карпати Петру Димінському запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Про це у себе у Facebook повідомив адвокат бізнесмена Микола Лисий, пише «Слово і Діло».

Обшуки у Димінського: Геращенко повідомив, що шукають у бізнесменаВ будинках та офісах Петра Димінського проводяться обшуки для отримання зразків ДНК і порівняння з тими, що вилучені з його автомобіля.

«За результатами розгляду апеляційної скарги адвоката Апеляційний суд м. Києва прийняв нову постанову, якою відмовив у задоволенні клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ Головного слідчого управління Національної поліції України про застосування щодо Димінського П.П. запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою» , - написав Лисий.

Також адвокат бізнесмена повідомляє, що апеляційною інстанцією визнані необѓрунтованими закриття кримінального провадження та скасування підозри «водієві Борщу А.В. (охоронець бізнесмена Андрій Борщ, який повідомив поліції, що саме він керував автомобілем під час ДТП - ред.)», а матеріали справи - повернуті Генеральній прокуратурі України для досудового розслідування.

Нагадаємо, президент футбольного клубу Карпати, львівський бізнесмен Петро Димінський, якого підозрюють у причетності до смертельної ДТП в серпні 2017 року, оголошений у розшук.

Перед цим Димінському повідомили про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Раніше повідомлялося, що Димінський готовий співпрацювати зі слідством у справі про ДТП у Львівській області, в якому загинула 31-річна Наталія Трила.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: