Негода в Україні: на Миколаївщині скасували автобусні рейси

Читать на русском
У вівторок на Миколаївщині через сильний сніг, хуртовини, низькі температурні показники та ожеледицю на дорогах підприємства-перевізники скасували рейси в області.

У вівторок, 27 лютого, в Миколаївській області через сильний сніг, хуртовини, низькі температурниі показники та ожеледицю на дорогах підприємства-перевізники скасували рейси в області.

Про це повідомляє начальник управління інфраструктури Миколаївської ОДА Андрій Максименко, пише «Слово і Діло».

Сніг та сонце. В Україну прийшли морозиСильні морози в найближчі кілька днів встановляться у Волинській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Полтавській і Харківській областях.

У «Оріон-Авто» скасували сьогоднішні рейси з Миколаєва до Березанки, Красненького, Лисої Гори, Воєводського, Новопавлівки, Веселинового, Курячих Лоз, Варюшиного та Очакова. Своєю чергою підприємство «Автомобіліст» повідомляє про скасування рейсів Миколаїв-Антонівка, Братське-Миколаїв і назад, Лубни-Миколаїв, Нова Одеса-Антонівка, Мостове-Миколаїв, Миколаїв-Людмилівка. Крім цього, скасовані рейси з Южноукраїнська до Одеси о 12:55 і 14:20.

Відзначається, що вчора, 26 лютого, в зв'язку з прогнозом про погіршення погодних умов у Миколаєві та Миколаївській області Миколаївська ОДА звернулася до перевізників із проханням обмеження або скасування перевезень пасажирів.

Нагадаємо, влада Одеси заборонила в'їзд до міста великовагового та великогабаритного транспорту через погіршення погодних умов.

Також до кінця тижня в місті закриті школи.

Негода в Україні паралізувала й два аеропорти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: