Браслет скасовується. Коханівському продовжили домашній арешт

Читать на русском
Святошинський районний суд Києва обрав лідеру добровольчого руху «ОУН» Миколі Коханівському запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту без носіння електронного браслета.

Святошинський районний суд Києва обрав лідеру добровольчого руху «ОУН» Миколі Коханівському запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту без носіння електронного браслету.

Про це повідомляється на офіційному сайті Святошинського суду, передає «Слово і Діло».

Поле битви – суд: які висновки можна зробити у справі КоханівськогоСправа проти комбата Коханівського супроводжувалася погромами та бійками, а група підтримки члена ОУН забарикадувала залу суду. Оцінку ситуації дали експерти.

«Суд застосував до Коханівського М.М. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в певний час доби без застосування електронних засобів контролю для належного виконання обвинуваченим своїх процесуальних обов'язків, а також призначив судовий розгляд на 5 березня 2018 г.», - заявили в суді.

Заслухавши позиції обох сторін, суд прийшов до висновку про відповідність обвинувального акта вимогам КПК України та можливості переходу до стадії судового розгляду.

Прокурор клопотав перед судом про обрання Кохановського запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронних засобів контролю за місцем проживання, посилаючись на існування ризиків приховування обвинуваченого від суду, знищення, приховування або перекручення ним речей, які мають істотне значення для встановлення обставин кримінального правопорушення, вчинення ним іншого злочину, а також незаконно ризику впливу на потерпілого і свідків.

Раніше нардепи запропонували взяти Коханівського на поруки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: