У Сумах стався вибух у супермаркеті

Читать на русском
Правоохоронці виявили розбите скло у вікні супермаркету, й коли зайшли всередину магазину, побачили сліди вибуху. Це вже не перша спроба псування майна магазину.

У Сумах близько четвертої години ранку в середу, 28 лютого, стався вибух у приміщенні супермаркету на вулиці Героїв Крут.

Про це повідомляє управління ГУ Нацполіції в Сумській області, пише «Слово і Діло».

Вибух у Харкові, серед постраждалих є дитинаУ Харкові біля одного з магазинів прогримів вибух. Через це двоє людей отримали травми. Їх доправили до лікарні.

У магазині спрацювала сигналізація. На місце прибули працівники поліції охорони. Вони виявили розбите скло у вікні супермаркету, й коли зайшли всередину магазину, побачили сліди вибуху.

Як повідомляє прес-секретар Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова, за попередніми даними, вибухнули дві гранати, кинуті невідомими через розбите вікно. Постраждалих унаслідок події немає.

Люди, які живуть неподалік, відзначили, що це вже не перша спроба псування майна магазину. Раніше невідомі вже розбивали вікна маркету.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Розпочате кримінальне провадження за статтею про умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху та про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Зловмисникам загрожує покарання від трьох до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Київській області колишній учасник АТО стріляв і кидав гранати.

У Бердянську Запорізької області троє працівників поліції отримали важкі поранення від гранати, підірваної злочинцем, якого вони шукали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: