Справу Штепи скерують на новий розподіл

Читать на русском
Колегія Жовтневого райсуду Харкова, що розглядає справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, задовольнила відвід.

Колегія Жовтневого райсуду Харкова, що розглядає справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, задовольнила відвід, заявлений захисниками Штепи головуючому колегії Денису Чижиченку і запасному судді Наталії Васильєвої.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на ухвалу суду.

Загроза в мантіях: до чого можуть призвести судові рішення у справах 2014 року?Проросійські активісти, беркутівці та сепаратисти. Цього тижня декого з них українські судді виправдали, а декому – значно полегшили тюремну долю. Чому так відбувається, розбирався Олександр Радчук.

«Судова колегія визначила: заяву захисників Тананакіна, Марченка, Шадріна про відвід головуючого судді Чіжіченко і запасний судді Васильєвої задовольнити. Відвести головуючого суддю Чіжіченко і запасну суддю Васильєву від участі в розгляді кримінального провадження», - йдеться в ухвалі суду.

Згідно з документом, матеріали справи повинні бути передані до канцелярії суду для проведення повторного автоматичного розподілу. Ухвала оскарженню не підлягає.

За словами адвоката Штепи Олександра Тананакіна, це відведення вже дев'ятого складу суду.

Як раніше повідомлялося, в Ленінському районному суді Харкова не залишилося колегії, яка могла б розглядати провадження щодо екс-мера Слов'янськ Нелі Штепи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: