Школярів у Запорізькій області також відправили на карантин

Читать на русском
У Мелітополі через зростання захворюваності на грип і ГРВІ з 27 лютого планується призупинити навчальний процес у всіх школах.

На території Запорізької області через зростання захворюваності на грип і ГРВІ було призупинене навчання в 17 школах і 13 класах.

Про це в понеділок, 26 лютого, повідомляє прес-служба облдержадміністрації, пише «Слово і Діло».

Грип в Україні. Де закривають школи на карантинУ навчальних закладах у зв'язку із загостренням епідеміологічної ситуації із захворюваністю на грип та ГРВІ продовжують карантин. Зокрема, школи закриті в Івано-Франківську, Ужгороді та Кропивницькому.

«У зв'язку з високим рівнем захворюваності дітей на ГРВІ припинено навчання в 17 школах на території області і в 13 окремих класах», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, у Мелітополі через зростання захворюваності на грип і ГРВІ з 27 лютого планується призупинити навчальний процес у всіх школах. Як повідомили в міськвиконкомі, навчальний процес призупиняється на два тижні, до 7 березня включно, але де-факто відновиться після 12 березня (у зв'язку з чотириденними вихідними).

Зазначається, що на минулому тижні кількість хворих у місті збільшилася на 40%, тоді як 65% від усіх хворих - діти.

У той же час у дитячих садах рішення продовжувати роботу чи припиняти прийматиметься адміністраціями дошкільних установ.

Загалом у Запорізькій області в період з 19 до 25 лютого було зареєстровано 12 777 випадків захворювання на ГРВІ. Показник захворюваності становив 720,6 на 100 тис. населення, що нижче за пороговий рівень на 45% (поріг - 1315,7). Частка школярів серед усіх хворих - 31,4%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що школи Херсона будуть закриті з 27 лютого до 3 березня.

Також в зв'язку з підвищенням рівня захворюваності на грип та ГРВІ в школах Сум з понеділка, 26 лютого, вводять карантин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: