Херсонські школи закривають на карантин

Читать на русском
Школи міста закривають на карантин із 27 лютого до 3 березня. Таке рішення ухвалили, з огляду на численні випадки захворювання серед дітей.

Школи Херсона будуть закриті з 27 лютого до 3 березня. Таке рішення ухвалили на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.

Про це повідомляють «Херсонские вести» в понеділок, 26 лютого, пише «Слово і Діло».

У Києві на карантин закрили понад 100 шкілШколи закриваються за рішенням педагогічних рад у тих випадках, якщо захворюваність дітей перевищує епідпоріг у певних класах, паралелях або школах.

«Школи будуть закриті з 27 лютого до 3 березня. Таке рішення ухвалили, з огляду на численні випадки ГРВІ в школах Херсона», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за даними обласної санітарно-епідеміологічної служби, в Херсонській області на грип та ГРВІ захворіли 6820 осіб. Зростання темпу приросту відбувається за рахунок дітей шкільного віку – на 22%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зв'язку з підвищенням рівня захворюваності на грип та ГРВІ в школах Сум із понеділка, 26 лютого, запроваджують карантин.

Раніше в навчальних закладах Ужгорода в зв'язку із загостренням епідеміологічної ситуації із захворюваністю на грип та ГРВІ на тиждень продовжили карантин.

Нагадаємо, епідпоріг у період із 12 до 18 лютого перевищений у п'яти областях України – Житомирській, Київській, Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: