Суд наклав арешт на майно Труханова та Вугельмана – ЗМІ

Читать на русском
Український засіб масової інформації повідомив про арешт рухомого й нерухомого майна мера та віце-мера Одеси.

На майно міського голови Одеси Геннадія Труханова та його першого заступника Павла Вугельмана, яких підозрюють у розкраданні коштів Одеської міської ради на купівлі будівлі нової мерії в приватній компанії за 185 мільйонів гривень, наклали арешт.

Такі рішення були ухвалені Солом'янським районним судом міста Києва за результатами розгляду клопотань детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на INSIDER.

За словами джерела, йдеться про все майно Труханова та Вугельмана, зазначене в електронних деклараціях.

Згідно з декларацією мера Одеси за 2016 рік, він володіє частиною житлового будинку в Одесі загальною площею 252,4 кв. м і квартирою площею 131,8 кв. м. Готівкою він зберігав 65 тис. грн і 130,6 тис. дол. На банківських рахунках він зберігав 262 тис. грн і 2526 дол.

Своєю чергою віце-мер Одеси Вугельман володіє лише квартирою в Одесі площею 39 кв. м, а проживає в одеській квартирі родички площею 201 кв. м. Також заступник Труханова користується автомобілем родички Mercedes-Benz S63 AMG 2008 року випуску, а його дружина володіє автомобілем Land Rover Range Rover Sport 2015 року. Готівкою він зберігав 10 тис. дол., а його дружина – 270 тис. грн. На банківському рахунку Вугельмана 4160 дол. і 11 248 грн, а в його дружини – 3878 дол.

Нагадаємо, журналіст «Слова і Діла» з'ясував, чому суд відпустив Труханова на поруки нардепа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: