Омелян заговорив про нові дешеві лоукостери

Читать на русском
На український ринок до кінця 2018 року, крім довгоочікуваного лоукостера Ryanair, зайдуть ще дві бюджетні авіакомпанії.

На український ринок до кінця 2018 року, крім довгоочікуваного лоукостера Ryanair, зайдуть ще дві бюджетні авіакомпанії.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі «5 каналу».

«Ще як мінімум дві авіакомпанії до кінця року. З одного я вже впевнений на 90%, з іншою компанією – ще 50 на 50», – розповів міністр.

Раніше ірландський лоукостер Ryanair підтвердив інформацію про початок польотів в Україну восени 2018 року.

Як відомо, польоти Ryanair здійснюватимуться з аеропортів «Львів» і «Бориспіль». Однак самі напрямки польотів ще не відомі.

Битва за Ryanair і реформа «Укрзалізниці»: як Омелян виконує обіцянкиВолодимир Омелян останні два тижні справжній ньюсмейкер – захід Ryanair, будівництво майданчика для Hyperloop. Слово і Діло аналізувало, як у міністра йдуть справи з виконанням інших обіцянок.

Нагадаємо, раніше мінстр повідомив, що переговори з лоукостером Ryanair перебувають на завершальному етапі й прихід компанії на український ринок може відбутися вже в січні-лютому 2018 року.

У 2017 році вже була здійснена спроба виходу лоукостера на український ринок, яка зірвалася через небажання аеропорту «Бориспіль» надати знижки, зокрема на рейс Київ-Лондон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: