Є така країна, куди раніше не літав. Ryanair визначився із польотами до України

Читать на русском
Найбільший європейський лоукостер Ryanair восени 2018 року таки відкриває новий для себе напрямок в Україну.

Найбільший європейський лоукостер Ryanair восени 2018 року таки відкриває новий для себе напрямок в Україну.

Таку інформацію підтвердив головний юрист і секретар Ryanair Юліуш Коморек. Про це, як передає «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС, топ-менеджер ірландського лоукостера розповів в інтерв'ю польському порталу Fly4free.

На запитання журналіста про те, яка чергова країна, куди раніше не літав перевізник і де незабаром з'явиться Ryanair, Юліуш Коморек відповів: «Є така країна на сході від Польщі. Йдеться, очевидно, про Україну».

Далі представнику керівництва Ryanair поставили запитання про те, чи підтверджує він слова міністра інфраструктури Володимира Омеляна про те, що авіакомпанія почне літати в Україну вже восени одночасно до Києва та Львова. На що була отримана відповідь: «Це реальний термін, і сподіваюся, що так і станеться. Наразі узгоджуються деталі угоди».

Щодо майбутніх маршрутів в/з України Коморек повідомив, що вони не співпадатимуть із тими, які були оголошені навесні минулого року, коли вперше анонсувався прихід лоукостера до України.

«Будуть певні зміни в цьому розкладі. Але точно будуть запущені польоти з України до Польщі», – поінформував він.

Гройсман припустив, що Ryanair почне літати з «Борисполя» та «Жулян» до запуску «Гостомеля»Лоукостер Ryanair зможе тимчасово літати з аеропортів «Бориспіль» і «Київ», поки в «Гостомелі» півроку будуватимуть новий термінал.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ірландський лоукостер Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року.

Нагадаємо, раніше міністр повідомив, що переговори з лоукостером Ryanair перебувають на завершальному етапі й прихід компанії на український ринок може відбутися вже в січні-лютому 2018 року.

У 2017 році вже була здійснена спроба виходу лоукостера на український ринок, яка зірвалася через небажання аеропорту «Бориспіль» надати знижки, зокрема на рейс Київ-Лондон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: