Омелян назвав аеропорти, до яких зайде RyanAir

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив подробиці переговорів між Україною та ірландським авіаперевізником Ryanair.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив подробиці переговорів між Україною та ірландським авіаперевізником RyanAir.

Про це він розповів на прес-конференції, пише «Слово і Діло».

За словами міністра, борт RyanAir прилітав в Україну для переговорів.

«До підписання контракту я нічого не коментую. Дійсно в нас сьогодні були переговори, дійсно вони були успішними, дійсно компанія почне свої польоти восени цього року», – заявив Омелян.

Польоти RyanAir здійснюватимуться з аеропортів «Львів» та «Бориспіль». Напрямки польотів ще не відомі. На запитання журналіста, чи співпадають вони з анонсованими минулого року, Омелян відповів: «Я сподіваюся, ви будете здивовані».

Нагадаємо, Boeing 737-800 ірландського лоукосту RyanAir вперше в історії здійснив посадку в аеропорту «Бориспіль» о 20:36 21 лютого.

Керівництво RyanAir в Україні: що це означає й від чого залежить поява лоукостера на ринкуBoeing 737-800 ірландського лоукостера Ryanair вперше здійснив посадку в українському аеропорту. Чи є шанси, що лоукостер зайде на український ринок?

Минулого разу літак RyanAir прилітав в Україну (аеропорт «Київ») 14 березня 2017 року. Наступного дня комерційний директор лоукосту Девід О'Брайан і міністр інфраструктури України Володимир Омелян оголосили про запуск з осені 2017 року рейсів RyanAir з аеропортів «Львів» та «Бориспіль».

Однак згодом компанія відмовилася від виходу на український ринок, звинувативши «Бориспіль» у недотриманні домовленостей.

Раніше Омелян розповідав, за скількома маршрутами може полетіти RyanAir.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: