Ще один спортсмен з РФ провалив допінг-тест на Олімпіаді

Читать на русском
Проба на допінг бобслеїстки Надії Сергєєвої дала позитивний результат на серцевий препарат, який входить у список заборонених.

Допінг-проба російської бобслеїстки Надії Сергєєвої на зимовій Олімпіаді в Пхьончхані дала позитивний результат на заборонений препарат.

Про це йдеться в заяві Федерації бобслею Росії в Facebook, пише «Слово і Діло».

Як допінговий скандал в РФ позначиться на Олімпіаді-2018Міжнародний олімпійський комітет має намір заборонити виконання гімну Російської Федерації на майбутніх зимових Олімпійських ігор в Пхенчхані.

«Проба на допінг пілота збірної Росії Надії Сергєєвої від 18 лютого дала позитивний результат на серцевий препарат, який входить у список заборонених», - йдеться в заяві.

Відзначається, що попередня проба, взята у Сергєєвої 13 лютого, була чистою, а за цей час медичний штаб збірної препарату спортсменці не виписував.

«Федерація бобслею Росії і сама спортсменка розуміє міру своєї відповідальності та усвідомлює, як може те, що трапилося, впливати на долю всієї команди», - додали в федерації.

Раніше Надія Сергєєва посіла друге місце в змаганнях двійок на Олімпіаді в Пхьончхані.

Нагадаємо, в допінг-пробі російського керлінгіста Олександра Крушельницького був знайдений мельдоній. Спортивний арбітражний суд у Лозанні анулював результати виступу Крушельницького, який виграв «бронзу» в Пхьончхані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: