Закриття Олімпіади: названий прапороносець збірної України

Читать на русском
Олімпійський чемпіон Пхьончхана-2018 у лижній акробатиці Олександр Абраменко стане прапороносцем збірної країни на закритті Олімпійських ігор.

Олімпійський чемпіон Пхьончхана-2018 у лижній акробатиці Олександр Абраменко стане прапороносцем збірної України на закритті Олімпійських ігор.

Як інформує «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 23 лютого, повідомив сам спортсмен в інтерв'ю Спорт-Експресу.

Олімпіада-2018: Україна потрапила до топ-10У Пхенчхані відбулася заключна гонка на Олімпійських іграх в біатлоні. Чоловіки розіграли медалі в естафеті. Україна увійшла в топ-10

За його словами, цей факт не змінив його планів, оскільки він і хотів залишатися в Пхьончхані до останнього дня змагань.

«Мені дійсно запропонували бути прапороносцем, і я з величезним задоволенням погодився. Але квитки нам не міняли: ми від самого початку мали залишатися тут до останнього дня Олімпіади», - сказав Абраменко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що честь нести прапор України на церемонії відкриття Олімпійських ігор-2018 була довірена олімпійській чемпіонці і капітану жіночої збірної з біатлону Олені Підгрушній.

Як повідомлялося, золото Абременка - це перша медаль збірної України на зимовій Олімпіаді-2018 у Пхьончхані. Спортсмен став першим олімпійським чемпіоном у лижній акробатиці в історії України. Також це перша медаль України у фристайлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: