Бомбардування Сирії: півтисячі загиблих, з них понад сотня – діти

Читать на русском
Голосування Ради безпеки ООН про негайне встановлення перемир'я в Сирії відклали через провал переговорів щодо тексту відповідної резолюції з Росією.

У результаті бомбардування силами режиму Башара Асада сирійської Східної Гути протягом семи днів загинули понад 500 цивільних.

Про це повідомляє Le Figaro з посиланням на дані Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини, пише «Слово і Діло».

Як відбулося знищення групи «Вагнера» в Сирії та чим це показово для сил АТО?У Сирії ліквідували групу російських найманців Вагнера. РФ зазнає серйозних втрат у сирійській війні. Оцінили ситуацію експерти.

Як зазначається, спостерігачі провели повторну оцінку кількості загиблих у суботу після того, як під завалами були знайдені тіла, і після того, як померли кілька постраждалих під час бомбардувань.

Серед загиблих - 123 дитини.

«За сім днів були вбиті 505 мирних жителів, в тому числі 123 дітей», - сказав директор Сирійської обсерваторії Рамі Абдель Рахман.

Під час ударів у суботу загинули 29 людей.

Нагадаємо, голосування Ради безпеки ООН про негайне встановлення перемир'я в Сирії відклали через провал переговорів щодо тексту відповідної резолюції з Росією.

Канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон на тлі ескалації обстановки в охопленій громадянською війною Сирії закликали Москву сприяти встановленню режиму припинення вогню у Східній Гуті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: