Бобслеїстку з Росії дискваліфікували за допінг

Читать на русском
Допінг-проба російської бобслеїстки Надії Сергєєвої, взята 18 лютого, дала позитивний результат на заборонену речовину - триметазидин.

Спортивний арбітражний суд (CAS) у Лозанні дискваліфікував російську бобслеїстку Надію Сергєєву, яка здала позитивний допінг-тест на Олімпійських іграх у Пхьончхані.

Про це повідомляється на сайті суду, пише «Слово і Діло».

Як допінговий скандал в РФ позначиться на Олімпіаді-2018Міжнародний олімпійський комітет має намір заборонити виконання гімну Російської Федерації на майбутніх зимових Олімпійських ігор в Пхенчхані.

Раніше стало віденномо, що допінг-проба 30-річної Сергєєвої, взята 18 лютого, дала позитивний результат на заборонену речовину - триметазидин.

Розгляд у цій справі продовжиться після Олімпіади. Сергєєва погодилася з тимчасовою дискваліфікацією і зарезервувала своє «право домагатися скасування або скорочення терміну відсторонення».

Також повідомляється, що Сергєєва відмовилася від розкриття допінг-проби B і вже залишила олімпійське селище у Пхьончхані.

Сергєєва та Анастасія Кочержова зайняли 12-е місце у змаганнях двомісних екіпажів на Олімпіаді-2018. Даний результат анульований рішенням CAS.

Нагадаємо, що раніше російські керлінгісти Крушельницький та Бризгалова стали бронзовими призерами турніру в дабл-міксті, проте потім росіянин провалив допінг-тест.

Пізніше в РФ прокоментували позитивний допінг-тест російського олімпійця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: