Луценко повідомив про плани прихильників Саакашвілі захопити ВР

Читать на русском
Міхеїлу Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 2021 року. Генпрокурор розповів про плани прихильників політика захопити ВР.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про затримання групи прихильників екс-президента Грузії та губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, якому заборонили в'їзд в Україну на три роки. У протестуючих вилучили арсенал зброї.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню Лівий берег, передає «Слово і Діло».

За словами генпрокурора, один з учасників протесту збирався кинути бойову гранату в зал парламенту.

«Я в цьому не звинувачую Саакашвілі. Він про це, швидше за все, і не знає. Але його діяльність, яку він обрав риторика, притягує до себе безумців. Я думаю, що агресивний більшовизм, який проголошує Саакашвілі в цій країні, дуже небезпечний для нашого майбутнього», - розповів Луценко в інтерв'ю виданню.

Також, він додав, що у одного з учасників протесту, співробітники правоохоронних органів вилучили 20 кг. вибухівки.

Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну на 3 роки: реакція соцмережМіхеілу Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 2021 року. Як до цього поставилися українці – в матеріалі Слова і Діла.

«Завдяки його (Саакашвілі) агресивній риториці навколо нього збираються надзвичайно агресивні особи. У одного з них ми вилучили 20 кг. пластиду. До відома: 20 кг. пластиду знесе одну стіну Верховної Ради повністю. І це факт», - сказав Юрій Луценко.

Раніше стало відомо, що написав Саакашвілі в скарзі на Луценка.

Нагадаємо, 12 лютого, співробітники Державної прикордонної служби видворили Саакашвілі в Польщу. В цей день, відбулися зіткнення між прихильниками Саакашвілі та представниками правоохоронних органів.

Про те, як відреагували соцмережі на заборону приїжджати Саакашвілі в Україну до 2021 року – в нашому огляді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: