Олімпіада-2018: Україна потрапила до топ-10

Читать на русском
У Пхенчхані відбулася заключна гонка на Олімпійських іграх в біатлоні. Чоловіки розіграли медалі в естафеті. Україна увійшла в топ-10

У Пхенчхані відбулася заключна гонка на Олімпійських іграх в біатлоні. Чоловіки розіграли медалі в естафеті. Україна увійшла в топ-10.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє УНН.

Це просто сон. Абраменко прокоментував завоювання золотої медалі – відеоУкраїнський спортсмен Олександр Абраменко, який завоював у неділю, 18 лютого, золоту медаль із фрістайлу на Олімпійських іграх у Пхенчхані, поділився своїми емоціями від перемоги.

Українець Артем Прима ідеально провів вогневі рубежі і передав естафету Сергію Семенову на 3-й позиції +23,9 с. Семенову знадобилися три додаткові патрони, щоб закрити всі мішені на рубежі стоячи - 10 місце при передачі естафети Володимиру Семакова.

Однак Семаков настріляв на коло штрафу і займав 11-е місце за 3: 40,7 хв. відставання від лідерів. Без штрафного кола не обійшовся і Дмитро Підручний, проте найкраща швидкість дозволила вивести Україну на 9-й рядок у фінішному протоколі (2 кола + 9 додаткових патронів) +5: 00,8 хв.

Володарями золотих нагород стала Швеція (0 + 7) 1 година 15: 16,5 хв. На другій сходинці Норвегія (1 + 12) +55,5 с. Бронзові нагороди в активі Німеччини (3 + 10) +2: 07,1 хв.

Нагадаємо, в жіночій естафеті з біатлону перемогла Білорусь. Україна залишилася поза топ-10 - на 11 місці.

Раніше стало відомо, що в медальному заліку лідирує Норвегія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: