Олімпіада-2018: українські спортсмени виступлять у фігурному катанні

Читать на русском
Десятий день зимової Олімпіади-2018 - виступлять спортсмени в восьми видах дисциплін. Українські спортсмени візьмуть участь лише у фігурному катанні.

У понеділок, 19 лютого, десятий день зимової Олімпіади-2018. Очікуються виступи спортсменів в восьми видах дисциплін, але розіграно буде тільки три комплекти нагород.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сайт ОІ-2018.

Це просто сон. Абраменко прокоментував завоювання золотої медалі – відеоУкраїнський спортсмен Олександр Абраменко, який завоював у неділю, 18 лютого, золоту медаль із фрістайлу на Олімпійських іграх у Пхенчхані, поділився своїми емоціями від перемоги.

У жіночому хокеї пройдуть півфінальні поєдинки: американки зустрінуться зі збірною Фінляндії, а канадські спортсменки перевірять на міцність Олімпійських атлетів з Росії.

Перший комплект медалей серед екіпажів-двійок розіграють в бобслеї, а в ковзанярському спорті на дистанції 500 метрів за нагороди позмагаються чоловіки.

Поєдинками восьмого і дев'ятого раундів триватиме груповий етап в керлінгу, потім в сноуборді пройде кваліфікація у дівчат. І на завершення десятого змагального дня, чоловіки розіграють останній комплект нагород у стрибках на лижах з трампліна.

Українські спортсмени візьмуть участь всього в одній дисципліні - фігурному катанні. Олександра Назарова і Максим Нікітін продемонструють коротку програму і спробують кваліфікуватися у вільний танець.

Нагадаємо, український фристайлист Олександр Абраменко виграв золоту медаль в лижній акробатиці на Олімпіаді.

Також в південнокорейському Пхенчхані на Олімпійських іграх фіксують нові зараження так званої інфекцією норовірус.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: