Олімпіада-2018: Норвегія – лідер медального заліку

Читать на русском
Збірна Норвегії вийшла на перше місце медального заліку зимових Олімпійських ігор у південнокорейському Пхьончхані.
Норвежка Маріт Бйорген

Збірна Норвегії вийшла на чисте перше місце медального заліку зимових Олімпійських ігор у південнокорейському Пхьончхані.

В активі норвежців 33 медалі: 13 золотих, 11 срібних і 9 бронзових, пише «Слово і Діло».

Олімпіада-2018: результати біатлоністок. Україна увійшла до топ-20На Олімпійських іграх в Пхьончхані німецькі біатлоністи в трьох перегонах виграли три золоті медалі. Лаура Дальмаєр стала дворазовою олімпійською чемпіонкою.

На другій сходинці – збірна Німеччини. У них 24 медалі (12 «золотих). На третій позиції – команда Канади, яка виграла 21 нагороду (9 золотих)

Збірна України з одним «золотом» – на 18-му рядку.

Нової рекордсменкою Олімпійських ігор цього дня стала легендарна норвежка Маріт Бйорген. 21 лютого вона завоювала «бронзу» в командному спринті – це її 14-та олімпійська медаль.

До того ж Норвегія стала першою в історії Олімпійських ігор країною, яка отримала шість золотих медалей у лижних перегонах на одній Олімпіаді.

Завтра, 22 лютого, в Пхьончхані розіграють сім комплектів медалей. О 13:15 стартує жіноча естафета в біатлоні, де за Україну виступлять Ірина Варвинець, Віта Семеренко, Юлія Джима та Анастасія Меркушина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: