Гра на нервах. «Динамо» йде далі в Лізі Європи

Читать на русском
Київське «Динамо» в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького АЕКа зіграло в нульову нічию здобувши путівку в 1/8 фіналу за рахунок забитого гола на виїзді.

Київське «Динамо» в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького АЕКа зіграло в нульову нічию здобувши путівку в 1/8 фіналу за рахунок забитого гола на виїзді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на НВ.

У матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи Динамо на своєму полі розіграло нічию 0:0 з АЕКом і за сумою двох поєдинків (1:1) за рахунку голів на виїзді вийшло до наступного раунду.

Початок залишився за гостями, які раз по раз нагнітали ситуацію біля воріт господарів. На 24-й хвилині підопічні Маноло Хіменеса були близькі до того, щоб відкрити рахунок: Денис Бойко вийшов на подачу зі штрафного і зіткнувся з Денисом Гармашем. М'яч від кулаків воротаря летів у ворота, але в останній момент киян ціною власного здоров'я врятував Микола Морозюк, якому розбили голову.

Відповідь Динамо прийшла через три оберти секундної стрілки, коли Серхіо Араухо вибив м'яч із воріт АЕКа після удару головою у виконанні Гармаша.

На початку другого тайму Шоджаі пробачив Динамо, з кількох метрів не потрапивши у порожній кут воріт. А майже відразу вигідний момент забити грецькій команді втратив Жуніор Мораес. Бразилець вийшов на побачення із воротарем, але несильно прокинув м'яч і захисники встигли винести його зі стрічки воріт.

Наприкінці матчу київський клуб втратив цілий ряд моментів. Так, під час контратаки Мораес змістився з флангу в центр і пробив у дальній кут - м'яч дуже близько пролетів від штанги. Потім вихід один на один не використав Дерліс Гонсалес, після чого знову не зміг забити бразильський форвард.

Динамо - АЕК 0:0 (перший матч - 1:1)

Динамо: Бойко - Кенджера, Хачеріді, Кадар, Морозюк - Буяльський, Шепелєв (Бєсєдін, 76) - Гонсалес, Гармаш, Циганков - Мораес

АЕК: Баркас - Бакакіс, Лабропулос, Чигринський, Гало - Галанопулос (Айдаревіч, 81), Сімоеш - Хрістодулопулос (Якумакіс, 74), Шоджаї, Бакасетас (Клонарідіс, 70) - Араухо

Попереджені: Мораес - Сімоеш, Галанопулос, Гало, Шоджаї, Чигринський, Араухо

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: