Класика від «Динамо». Кияни не втримали перемогу в Греції

Читать на русском
Київське Динамо зіграло внічию з грецьким АЕКом в Афінах в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

Київське Динамо зіграло внічию з грецьким АЕКом в Афінах в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

На стартових хвилинах кияни віддали ініціативу господарям, а самі зосередилися на якісній грі в обороні. Варто визнати, що Динамо захищалося дуже якісно, ​​дисципліновано і фактично нічого не дало створити гравцям АЕКа біля своїх воріт.

Плюс на 19-й хвилині кияни знайшли свій шанс в контратаці, забивши дуже важливий гол на виїзді. Дерліс Гонсалес на фланзі відібрав м'яч у опонента і прострілив у штрафну, куди набіг Віктор Циганков і відкрив рахунок в матчі.

Після забитого гола Динамо продовжувало шукати щастя в контратаках, але більше голів у таймі глядачі не побачили.

У другому таймі кияни стали підсаджуватися - далося взнаки те, що це був матч після довгої перерви. Кияни повністю сіли в оборону, начебто впевнено і надійно обороняючись, але в той же час даючи можливості супернику.

Плюс гості стали дуже багато фолити і це обернулося в підсумку для них проблемами. На 80-й хвилині за греків забив шведський футболіст сербського походження Астрі Айдаревіч першим своїм дотиком після виходу на заміну відправив м'яч у ворота Бойка після пасу на дальню штангу Лазараса.

У підсумку нічия 1: 1 і все вирішиться в матчі-відповіді в Києві за тиждень.

АЕК - Динамо 1: 1

Голи: Айдаревіч, 81 - Циганков, 19

АЕК: Баркас - Гало, Враньєш, Ламбропулос, Бакакіс - Сімоеш, Галанопулос (Айдаревіч, 79) - Бакасетас, лівая, Клонарідіс (Хрістодулопулос, 52) - Якумакіс (Араухо, 58)

Динамо: Бойко - Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Морозюк - Шепелев, Буяльський - Циганков, Гармаш (Бесєдін, 82), Дерліс Гонсалес - Мораес (Шапаренко, 90)

Попередження: лівая, Враньєш - Хачеріді, Гармаш, Шепелев, Мораес

Нагадаємо, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов закликав уболівальників та учасників АТО не їхати на Чемпіонат світу з футболу 2018 року в Росію.

Раніше в Європарламенті закликали до бойкоту ЧС-2018 в Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: